OVER ONS

Taxicentrale Den Haag staat bekend om de goede kwaliteit en service die ze aan haar cliënten levert.
De B.V. is een collectief van ondernemers die gezamenlijk over een  ruim wagenpark beschikken, variërend van personenwagens tot 8-persoonsbussen.

De inkomsten van Taxicentrale Den Haag bestaan voornamelijk uit de maandelijkse bijdrage van de aangesloten ondernemers.

Taxicentrale Den Haag verzorgt naast het reguliere taxivervoer onder andere vervoer voor diverse Zorgverzekeraars, Hotels, Ziekenhuizen, Ministeries, UWV, DSZW, Gemeente Den Haag, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk,Voorburg-Leidschandam, diverse televisie en radio zenders, Diverse Banken en Politiek partijen en VIP-vervoer.

Kwaliteit en Administratie

De personeelsleden van Taxicentrale Den Haag zijn vakkundige professionals die allen gekwalificeerd zijn op hun vakgebied.  De medewerkers van de meldkamer en op de administratie vallen onder de C.A.O. Taxivervoer.

Onze Chauffeurs


De Taxicentrale Den Haag chauffeur kenmerkt zich door een zakelijk en net voorkomen, klantvriendelijkheid en gedegen stad- en stratenkennis. Daarnaast spreken al onze chauffeurs Nederlands en wordt van de VIP chauffeurs geeist dat ze daarnaast ook vloeiend Engels spreken.

Uiterlijk

De Taxicentrale Den Haag chauffeur ziet er qua uiterlijk verzorgd uit en draagt een donkerblauw colbert met wit overhemd en een stropdas, antraciet grijze pantalon en zwarte schoenen. Er worden geen sieraden in het oor of in andere delen van het gelaat gedragen, er zijn geen zichtbare tatoeages en bij de heren is het haar kort en verzorgd.

Klantvriendelijkheid

U kunt altijd aangeven welke route de chauffeur moet rijden zover wettelijk is toegestaan. De Taxicentrale Den Haag chauffeur zal voor u de deur openen en u helpen met in/uitstappen als u dat wenst. Indien de klant een kind is dan zal de chauffeur als mogelijk op de bestemming wachten totdat het kind binnen is.

Opleiding

Alle Taxicentrale Den Haag chauffeurs zijn in het bezit van een geldige chauffeurspas en worden bij aanname getoetst op straten- en objectkennis en kennis van de administratieve handelingen.

Klachtencommissie

De Taxicentrale Den Haag klachtencommissie ziet erop toe dat alle chauffeurs voldoen aan de gestelde eisen en normen. Uw waarborg voor een gegarandeerd ontspannen rit. Mocht er zich onverhoopt tijdens of na de rit iets voorvallen waar u niet tevreden over bent, dan kunt u ons dit laten weten via het Taxicentrale Den Haag nummer 070 8 200 600 of via administratie@taxicentraledenhaag.nl